Cultuur

Cultuur

Midden in een historisch bouwblok in de binnenstad van Leiden komt het nieuwe muziekcentrum De Nobel. » Lees verder

School is niet alleen de plek waar leerlingen basisvaardigheden aanleren, maar ook de plek waar ze leren ontdekken waar hun interesses en talenten liggen.
» Lees verder

Bouwen in een historische binnenstad is geen sinecure, zeker niet als het gaat om een ingewikkeld gebouw als het nieuwe Muziekcentrum De Nobel dat momenteel in Leiden wordt gebouwd. » Lees verder

Onlangs werd op feestelijke wijze de bouw gestart van twee projecten; Muziekcentrum de Nobel » Lees verder

In het door Ector Hoogstad Architecten ontworpen Wilminktheater in Enschede voert de » Lees verder

Op uitnodiging van de overheid van de Chinese provincie Shandong nam EHA deel aan de besloten ontwerpprijsvraag voor de nieuwe Shandong Art Gallery in Jinan. » Lees verder

Opnieuw in samenwerking met partner SIADR is EHA uitgenodigd deel te nemen aan een prestigieuze besloten ontwerpprijsvraag voor » Lees verder

In ons ontwerp voor de nieuwe Shandong Art Gallery in Jinan stellen we voor om met een eenvoudig rechthoekig gebouwvolume de traditionele stedenbouwkundige opzet te volgen, maar in de architectonis » Lees verder

Het Nationaal Muziekkwartier is een multifunctioneel muziek- en theatercentrum in het hart van Enschede. » Lees verder

Nieuw-Vennep krijgt een echt centrum: een plein, omzoomd door woongebouwen met in de plint winkels, horeca en parkeren. » Lees verder

Midden in het stadscentrum tegenover het station, staat de opvallende witte cilinder van het Rabotheater, de stadsschouwburg van Hengelo. » Lees verder

Codarts Hogeschool voor de Kunsten is gedeeltelijk gelegen bovenop de congresuitbreiding van De Doelen. Deze locatie heeft een aantal consequenties voor het ontwerp. » Lees verder

Na een reeks stedenbouwkundige studies rond het Weena en het Kruisplein, werd Jan Hoogstad begin negentiger jaren door de directie van concertgebouw De Doelen (Kraaijvanger, 1966) gevraagd een onde » Lees verder

De omgeving van het gezamenlijke gebouw voor de AVRO, KRO en NCRV zorgde voor een aantal strikte ontwerpvoorwaarden. » Lees verder

U bent hier