Contact

Ector Hoogstad Architecten Paris

+33 (0) 1 73060394
info@ectorhoogstad.com

14 Rue de Dunkerque
75101 Paris, FR
»

Vacancies

Tendermanager
Ector Hoogstad Architecten is op zoek naar een (aankomend) tendermanager. We zoeken een echte teamspeler met (project)organisatietalent en uitstekende communicatieve vaardigheden.
Je werkt in nauw overleg samen met onze tendermanager aan zo’n 25 inzendingen per jaar voor tenderprocedures. Dat doe je vanuit een bouwkundige achtergrond, met oog voor architectonische kwaliteit en een natuurlijk gevoel voor complexe processen. Jouw bijdragen zijn soms procedureel en soms inhoudelijk, bijvoorbeeld in de vorm van het organiseren van overleg of het screenen van aanbestedingsplatformen op zoek naar veelbelovende kansen. Daarnaast is het verwoorden van onze visie voor een plan van aanpak of het –to the point- beschrijven van referentieprojecten een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Meestal in het Nederlands, soms ook in het Engels.

De ideale kandidaat heeft een afgeronde bouwkundeopleiding op minimaal HBO-niveau, beschikt over enkele jaren werkervaring en blinkt uit in zorgvuldigheid.

Je komt te werken in een hecht team op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal en naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we een gezamenlijk georganiseerde lunch. De flexibiliteit die we van jou verwachten, geniet je zelf natuurlijk ook. Bij interesse en afhankelijk van de workload krijg je de kans de projectleiders in al geacquireerde opdrachten te ondersteunen, ook op de langere termijn is er ruimte voor je ambities!

Stuur je sollicitatie met CV aan werk@ectorhoogstad.com ter attentie van Gijs Weijnen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bouwkundig Revit modelleur
Ector Hoogstad Architecten is op zoek naar een bouwkundige m/v die zich samen met collega’s inzet voor architectuurprojecten die zich onderscheiden door kwaliteit in de breedste zin van het woord.
Voor deze functie wordt gezocht naar iemand met ervaring met de volgende werkzaamheden:

- Zelfstandig verrichten van bouwkundig modelleerwerk op een complex niveau en in alle fases;
- Het mede bewaken van vakinhoudelijke randvoorwaarden van een ontwerp;
- Controleren van tekenwerk intern en derden naar inhoud en vorm;
- Communiceren van relevante projectinformatie met projectleider en teamgenoten;
- Controleren en bewaken van de uitgangspunten van het ontwerp;
- Het dragen van eigen- en teamverantwoordelijkheid;
- Overleg, zowel in- als extern.

Wij zoeken iemand met HBO werk- en denkniveau, goed en aantoonbaar ruimtelijk en bouwkundig inzicht, kennis van Bouwbesluit en regelgeving, goede communicatieve vaardigheden. Ervaring met werken in multidisciplinaire teams, met zowel interne als externe adviseurs. Projecten worden uitgewerkt met Revit. Ervaring met Revit is daarom een vereiste. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Gijs Weijnen.

Stuur je sollicitatie met CV aan werk@ectorhoogstad.com ter attentie van Gijs Weijnen.

You are here