Contact

Ector Hoogstad Architecten

+31 (0)10 440 21 21
info@ectorhoogstad.com

Hofplein 20, 24th floor
3032 AC, Rotterdam NL
Postbus 818
3000 AV Rotterdam NL

Business Development

bd@ectorhoogstad.com

Public Relations
pr@ectorhoogstad.com

Vacancies
View this page for the available vacanties

  »

‘s Werelds grootste fietsenstalling in het nieuws!

Opening laatste deel:
Maandag 19 augustus zal het laatste deel van de fietsenstalling geopend worden. De Stationspleinstalling is dan helemaal klaar. De stalling is niet alleen de grootste maar ook nog eens de mooiste en heeft erg uniek een doorgaand fietspad. Met die 5.000 plekken erbij heeft Utrecht de grootste fietsenstalling van de wereld. Bekijk voor meer informatie de website van Cu2030

Bicycle Architecture Biënnale geopend:  
De Bicycle Architecture Biennale (BAB) is een prestigieuze showcase van geavanceerde en spraakmakende bouwontwerpen die fietsreizen faciliteren en gemeenschappen over de hele wereld transformeren. Na een enorm succesvolle eerste run, werd de tweede BAB gelanceerd in juni 2019 in Amsterdam, voordat hij aan zijn wereldwijde tour begon. Ontdek hoe baanbrekende ontwerpen nieuwe manieren zijn om na te denken over hoe steden te creëren die geschikt zijn voor de toekomst. 15 projecten uit negen landen zijn geselecteerd voor de BAB. Waaronder de grootste stalling ter wereld. Er is geselecteerd op het vermogen om te demonstreren hoe ontwerpoplossingen verder kunnen gaan dan de functionele, en ook kunnen leiden tot een gezondere levensstijl, meer inclusieve gemeenschappen, een schoner milieu of een duurzamere economie. Klik hier voor meer informatie.  

Naar aanleiding van de BAB besteedt ook The Guardian aandacht aan alle deelnemende projecten. En ook in het Amerikaanse (online) magazine Fastcompany, dat zich richt op technologie, business en design, aandacht voor de Utrechtse fietsparkeergarage. In dit artikel word het project world-changing en –mind-blowing genoemd. Nederland is en blijft – hoe kan het ook anders – als gidsland bij uitstek als het om fietsen gaat. Mooi dat we daaraan kunnen bijdragen!

You are here