Contact

Ector Hoogstad Architecten

+31 (0)10 440 21 21
info@ectorhoogstad.com

Hofplein 20, 24th floor
3032 AC, Rotterdam NL
Postbus 818
3000 AV Rotterdam NL

Business Development

bd@ectorhoogstad.com

Public Relations
pr@ectorhoogstad.com

Vacancies
View this page for the available vacanties

  »

EHA geselecteerd voor Matrix VII

Na een eerdere samenwerking met Matrix Innovation Center die een prachtig resultaat opleverde in de vorm van Matrix VI op het Amsterdam Science Park, is Ector Hoogstad Architecten nu ook geselecteerd om het ontwerp te maken voor opvolger Matrix VII. Matrix VII zal verrijzen op een prachtige plek naast het onderkomen van NWO-instituut AMOLF aan de Carolina MacGillavrylaan, en gaat behalve nieuwe startups ook toponderzoeksinstituten huisvesten.
Naast de opdrachtgever waren toekomstige gebruikers vertegenwoordigd in de selectiecommissie. De keuze viel op Ector Hoogstad Architecten vanwege onze heldere visie op samenwerken en ideeën op het gebied van ontwerpen voor de wetenschap. Bovendien bleek de ambitie om van Matrix VII een uitzonderlijk duurzaam gebouw te maken een gemene deler. De ontwerpwerkzaamheden zullen binnenkort van start gaan; de afronding van het voorlopig ontwerp staat gepland voor eind 2015.

You are here

Vandaag is het Campus Day, georganiseerd door Smart WorkPlace in samenwerking met partners Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV en Twynstra »