Contact

Ector Hoogstad Architecten

+31 (0)10 440 21 21
info@ectorhoogstad.com

Hofplein 20, 24th floor
3032 AC, Rotterdam NL
Postbus 818
3000 AV Rotterdam NL

Business Development

bd@ectorhoogstad.com

Public Relations
pr@ectorhoogstad.com »

EHA selected to design Annie M.G. Schmidtschool

Ector Hoogstad Architecten is selected by De Haagse Scholen to design a new building for the Annie M.G. Schmidtschool. Our winning plan shows a building that is not only accurate and appropriate, but also fun, positive and maybe even a bit recalcitrant, Annie M.W. Schmidt worthy. 
At the Jacob de Graefflaan the school will look out over a number of houses. That’s why we present a  volume that on the one hand encloses the playgrounds and on the other hand serves as a sound wall. The heart of the school consists of the entrance hall followed by the playroom, together to be transformed into a theater. A large void connects this central space with the class rooms, situated on the ground floor, first floor and an attic. Behind this main volume we locate the BSO and a gymnasium.

The next step is to start with the preliminary design together with parents, staff, students and neighbors. The new building for the Annie M. G. Schmidt School is a total engineer under the responsibility of Ector Hoogstad Architecten, with IMd Raadgevende Ingenieurs (construction) and Wolf Dikken (installations and building physics).

You are here

On September 4 a ‘Leonardo da Vinci helicopter’ lifted a flag to the highest point of the new Da Vinci College. »

Ector Hoogstad Architecten is invited to design the new Hyperion Lyceum in Amsterdam. »

The construction of the Center Court on the Brightlands Chemelot Campus in Geleen can be followed by a »

The education centre for students and teachers of the faculties of Science, Geosciences and Biomedical Sciences of Utrecht University – named after »

CHEOPS, the association for engineering students at Eindhoven University of Tec »

The new Da Vinci College in Roosendaal, a school for 750 VMBO and 250 VTC students, will be build a »

The competition for the renovation of the Collège Jacques Ellul as part of the Bastide area redevelopment, invited participants to imagine a new form of school, that takes into account the ongoing »

Each of the three floors of the energy neutral building is customized to house the various education clusters for language, science and social studies education. »

The 30.000 square metre Faculty of Applied Sciences in Delft contains a wide range of educational and laboratory facilities for the departments of Bio-nanotechnology, Chemical Engineering and Biote »