Contact

Ector Hoogstad Architecten Paris

+33 (0) 1 73060394
info@ectorhoogstad.com

14 Rue de Dunkerque
75101 Paris, FR
»

Koningsbergergebouw decor voor Campus Day!

Vandaag is het Campus Day, georganiseerd door Smart WorkPlace in samenwerking met partners Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV en Twynstra Gudde. Het thema van de dag is ‘Community op de Campus’, en het programma bestaat uit keynotepresentaties, gevolgd door tal van workshops voor inspiratie, innovatie en realisatie. Decor voor deze inspirerende dag is het door ons bureau ontworpen Victor J. Koningsbergergebouw op de Uithof, de campus van de Universiteit Utrecht. Natuurlijk vinden we het leuk dat een van onze gebouw is gekozen als locatie voor een symposium waarvan het thema ons zo na aan het hart ligt. Bij Ector Hoogstad Architecten richten we ons op ‘kennislandschappen’, omgevingen waarin kennis ontwikkeld, gedeeld en gevierd wordt.
Het Victor J. Koningsbergergebouw is het Utrechtse onderwijscentrum voor de faculteiten Geowetenschappen, Bètawetenschappen en Geneeskunde (Biomedische Wetenschappen). Het gebouw is onderdeel van het zogenaamde Noordwestcluster van de Uithof. Het gebouw bevat studielandschappen, collegezalen, laboratoria en horecavoorzieningen, en het biedt studenten, docenten en onderzoekers een inspirerende en comfortabele werk- en ontmoetingsplek. Het is in korte tijd uitgegroeid tot een van de ‘signature places’ die de UU zo’n aantrekkelijke omgeving maken om te studeren en te werken.

You are here

Ector Hoogstad Architecten is door de Universiteit van Amsterdam geselecteerd voor een bijzonder en uitdagend project. »

Na een eerdere samenwerking met Matrix Innovation Center die een prachtig resultaat opleverde in de vorm van »

Ector Hoogstad Architecten has been selected as the designer for the restoration of building BG 5 in the heart of Amsterdam. »