Contact

Ector Hoogstad Architecten

+31 (0)10 440 21 21
info@ectorhoogstad.com

Hofplein 20, 24th floor
3032 AC, Rotterdam NL
Postbus 818
3000 AV Rotterdam NL

Business Development

bd@ectorhoogstad.com

Public Relations
pr@ectorhoogstad.com

Vacancies
View this page for the available vacanties

  »

Feringa building, home to Nobel Prize Winners

Named after Nobel Prize-winning Professor Ben Feringa, the new Faculty of Science and Engineering will be largest building of the University of Groningen. This new research and education facility will house 1400 students and 850 staff members. It has a surface of 64.000 square metres and includes more than three kilometres of laboratory benches. The building consists of three V-shaped wings connected by two large atriums and three gardens. The Research Cluster with the special Low-vibration laboratory and Cleanrooms are at the core of the five-storey building. The atrium provides access to the large lecture hall (accommodating 420 people), the congress centre and the restaurant.

Project information
Country: The Netherlands
Location: Campus Groningen 
Client: University of Groningen
Status: Under Construction
Program: Faculty of Science and Engineering, Zernike Institute for Advance Materials, Stratingh Institute for Chemistry, Groningen Biomolecular Sciences and Biotechnology Institute, Kapteyn Astronomical Institute and SRON (Netherlands Institute for Space Research).

Design team:
Architect: Ector Hoogstad Architecten
Structural Engineer: ABT
MEP Engineer: Arcadis
Sustainability: DGMR
Laboratory Consultancy: Dr. Heinekamp

You are here

Once again TU Delft has selected EHA for an iconic project. »

Fontys Hogeschool is investing heavily in a thorough overhaul of its campus in the heart of Eindhoven. »

For the Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) Ector Hoogstad Architecten designed the new Centre for Chemistry and Technology. »

At present, the campus of Delft University already accommodates the buildings of Yes! »

Koelhuis is a multi-tenant office building and it is the result of an extraordinary transformation. »

New pictures of our EHA office interior, made by Petra Appelhof, show perfectly why we are so very happy here! »

Ector Hoogstad Architecten is selected by De Haagse Scholen to design a new building for the Annie M.G. »