Contact

Ector Hoogstad Architecten

+31 (0)10 440 21 21
info@ectorhoogstad.com

Hofplein 20, 24th floor
3032 AC, Rotterdam NL
Postbus 818
3000 AV Rotterdam NL

Business Development

bd@ectorhoogstad.com

Public Relations
pr@ectorhoogstad.com

Vacancies
View this page for the available vacanties

  »

Headquarters Dutch National Police

In The Hague, Ector Hoogstad Architecten designed the new Headquarters for the Dutch National Police. The transformation of the original building resulted in a flexible, light and transparent building that is compliant with strict security requirements. The centre of the building contains special functions such as the press room, the National Briefing Room, the conference centre, the foyers and the four-storey plant wall. In the periphery the various team offices and individual offices are located, where glass walls with subtle prints provide openness, privacy and daylight. Based on an extensive assessment of existing materials EHA proposed a circular approach and reused as much as possible, from complete toilet rooms to kitchens and installation parts.

Project information
Country: The Netherlands
Location: The Hague
Client: Dutch National Police
Status: Realized
Program: Offices, National press room, conference centre.

Design team:
Architect: Ector Hoogstad Architecten
Structural Engineer: IMd Raadgevende Ingenieurs
MEP Engineer: Deerns

 

You are here

Once again TU Delft has selected EHA for an iconic project. »

Fontys Hogeschool is investing heavily in a thorough overhaul of its campus in the heart of Eindhoven. »

For the Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) Ector Hoogstad Architecten designed the new Centre for Chemistry and Technology. »

At present, the campus of Delft University already accommodates the buildings of Yes! »

Koelhuis is a multi-tenant office building and it is the result of an extraordinary transformation. »

New pictures of our EHA office interior, made by Petra Appelhof, show perfectly why we are so very happy here! »

The latest extension for the IMd HQ is a 3D-printed meeting room on top of one of the existing crane tracks. »

Named after Nobel Prize-winning Professor Ben Feringa, the new Faculty of Science and Engineering will be largest building of the University of Groningen. »