Contact

Ector Hoogstad Architecten

+31 (0)10 440 21 21
info@ectorhoogstad.com

Hofplein 20, 24th floor
3032 AC, Rotterdam NL
Postbus 818
3000 AV Rotterdam NL

Business Development

bd@ectorhoogstad.com

Public Relations
pr@ectorhoogstad.com »

Pulse, Delft University of Technology

Pulse – Practise, Unite, Learn, Share & Explore – is an innovative knowledge landscape at the heart of the TU Delft Campus. The energy neutral building with an A++++ energy label is the central place, where students and researchers meet, study and relax. The various educational spaces support new types of education such as interactive seminars, a flipped classroom and video conferencing. The large terraced room was especially designed for both lectures and project-based education. On the ground floor, a large Food Market (200 seats) provides a warm welcome to visitors. Large doors in the façade allow for extension of the Food Market outside.

Project information
Country: The Netherlands
Location: Campus Delft University of Technology
Client: Delft University of Technology
Status: Realized

You are here

Fontys Hogeschool is investing heavily in a thorough overhaul of its campus in the heart of Eindhoven. »

Named after Nobel Prize-winning Professor Ben Feringa, the new Faculty of Science and Engineering will be largest building of the University of Groningen. »

Each of the three floors of the energy neutral building is customized to house the various education clusters for language, science and social studies education. »

For the design competition for the Collège Jacques Ellul In Bordeaux Ector Hoogstad Architecten designed a unique school with a 400m long, public accessible, running track on its roof. »

The new building Polaris will strengthen the far-reaching civil and military integration between Air Traffic Control the Netherlands – LVNL – and the Dutch Airforce. »

Part of a large development in the north of Amsterdam, Hyperion was the first building in a row to be completed. »

At the Utrecht Science Park, Ector Hoogstad Architecten designed a new, significant extension to and renovation of the existing David de Wied building. »